Bevers

Bevers

Nadat alle ouders hun kids hadden afgezet bij ons in het bos, ging het kamp van start. De leiding had een keiharde knal gehoord hier ergens in de buurt. Ze gingen op ontdekking. Al snel troffen ze Arie aan. Arie is astronaut en wilde samen met zijn collega's in aparte raketten de ruimte in gaan. Helaas ging zijn raket al voordat hij de ozonlaag verlaatte, raar doen en is hij uiteindelijk neergestort hier in het bos. Alle bevers hebben geholpen met Arie uit de boom te krijgen en gingen daarna opzoek naar alle verloren onderdelen. Toen alle onderdelen gevonden waren zijn we gaan lopen naar het astronautenkamp. Voordat we naar binnen gingen werden we gefouilleerd en daar kregen we training van een opvallend gekke trainer. Ze mochten niet blijven op het terrein zonder een astronautendiploma. Al snel bleek dat dat niet mogelijk was op één dag en zijn alle kids naar bed gegaan.

De volgende ochtend brak aan en na een ontbijtje, ging de training weer beginnen. Het was erg heet dus het zweet brak iedereen uit.

Na de lunch zijn er nog een aantal spellen gespeeld maar er bleek al snel dat de bevers wel erg goede astronauten waren. De bewaker van de machinekamer kwam langs om iedereen hun paspoort te overhandigen en nam de bevers mee naar de machinekamer. Hier stond het skype gesprek met de commandant in de ruimte al klaar. Arie kreeg op zijn kop omdat hij nog niet in de ruimte was. Gelukkig had hij de bevers gevonden die wilde helpen! De voorstelronde en gelijk de uitreiking als astronaut vond plaats. Iedereen is geslaagd! De commandant had nog een kleinigheidje naar beneden gestuurd vanuit de ruimte en die was net geland op het grasveld. Alle kinderen zochten hun eigen tasje die verspreid lagen over het grasveld.

De volgende dag brak aan en het was nog warmer dan de dag ervoor. Gelukkig was er geen training meer. Alle kinderen hun zwemkleding aan en we zijn vertrokken naar de binnenmaas. Daar hebben we de hele dag gezwommen en zelfs nog wat onderdelen gevonden voor Arie zijn raket.

De laatste dag hebben de kinderen hun eigen raket gebouwd en die met de fietspomp de lucht in gestuurd. Wat een knal!!! Arie schrok zich elke keer weer een hoedje.

Nu was het tijd voor Arie om de lucht in te gaan... De kids namen plaats in de machinekamer om vanaf daar mee te kijken hoe Arie de lucht in ging.


Het was een fantastisch kamp en wij hebben nu al zin in volgend jaar!


Voor meer foto's van het beverkamp, kan je naar de Bevers Facebook

Winterseizoen is weer van start!
Zeeverkenners
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com