Word lid van de Club van 100

Waarom de Club van 100 van Brandaen?
Brandaen heeft te maken met teruglopende subsidies en stijgende kosten. Daarnaast hebben we een aantal investeringen voor ogen, zoals de vervanging van het oude dak van ons de Ronde gebouw en aanschaf van nieuwe zwemvesten. Tóch willen we onze contributie betaalbaar houden. Leden van de Club van 100 dragen jaarlijks waardoor de realisatie van onze plannen een stuk dichterbij komt! 

Wie kan lid worden van de Club van 100?
Iedereen die iets extra’s wil betekenen voor Zeeverkennersgroep Brandaen. Dat kunnen ouders/verzorgers of opa’s en oma’s zijn van jeugdleden, maar bijvoorbeeld ook oud-leden, bestuursleden of (Barendrechtse) ondernemers.

Aanmelden
Draagt u Brandaen een warm hart toe? Wilt u iets extra’s doen? Word dan lid van de Club van 100 door het aanmeldformulier in te vullen.

Krijgt u er ook nog iets voor terug?
Uw bijdrage komt natuurlijk geheel ten goede aan Brandaen. De namen van de Clubleden worden (desgewenst) vermeld op een bord in de hal van het de Ronde Huis en op de site. Ook ontvangt u een uitnodiging voor de jaarlijkse kerstborrel. De bijdrage is overigens voor bedrijven aftrekbaar voor de belasting.

Huidige leden
de Wijkondernemer
Fam den Otter-Noordoven
Fam H. de Groot
Fam. Van Gelder
JoGuFli
Travelclinic de Oude Maas www.mijn-reisadvies.nl
Kapitein éénoog
Ron van der Holst
Euroracers
Namens Marit (†2015), je vriendinnen
Auto Barendrecht
Macho B.V.
Hé Rico
De Groene Draek

Procedure
De Club van 100 van Brandaen is een activiteit van de Stichting Vrienden van Brandaen. De bijeengebrachte gelden zullen volledig gebruikt worden voor de financiering van noodzakelijke investeringen ten behoeve van Brandaen. De Stichting Vrienden van Brandaen bepaalt in samenspraak met de Groepsraad waaraan de jaarlijkse inleg wordt besteed.  Hierover wordt jaarlijks verslag gedaan aan de leden van de Club van 100.

Betaling van de jaarlijkse bijdrage geschiedt door middel van ondertekening van een machtiging. De bijdrage wordt jaarlijks in de maand november van uw rekening afgeschreven. Als u op enig moment wilt stoppen met deelname dan volstaat een e-mailbericht aan This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. waarin u daarvan melding maakt.

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com