Nieuwe BHV'ers!

Afgelopen zaterdag hebben 10 stafleden van verschillende afdelingen meegedaan aan een BHV cursus op brandaenHierdoor hebben zijn een BHV certificaat behaald. Om 8:00 begonnen zij met de cursus en dat duurde tot 16:00 in de middag. Het is belangrijk dat wij op verschillende afdelingen mensen hebben die dit certificaat hebben behaald, voor de eventuele veiligheid/ehbo op brandaen. \

We begonnen om 8:00 met het aanleggen van een mitella. Dit voor een botbreuk aan de armen. We hebben hiermee geoefend en we kregen uitleggen waarvoor en waardoor je hem kan gebruiken. Daarna hebben we verschillende onderwerpen behandeld: reanimeren, stabiele zijligging en de heimlich greep. Daarna was het tijd voor een pauze en na de pauze zijn we doorgegaan met: Hoe werkt een AED en hoe sluit je deze aan bij de persoon? Ook hierbij krijgen wij veel uitleg waarom/hoe/waarvoor je hem gebruikt. En hebben we hiermee geoefend. 

Daarna hebben we nog verschillende onderwerpen besproken: botbreuken, wondjes, beknellingen, en wat als al deze onderwerpen op het water gebeuren? Na het EHBO gedeelte zijn we begonnen aan het onderwerp: brand en ontruiming. We hebben uitleg gekregen over verschillende branden en hoe we deze op verschillende manieren kunnen bestrijden. En wat als het niet meer uit te krijgen is, wat doen we dan? Als laatste mochten wij buiten oefenen met een brandblusser. Alle stafleden die mee hebben gedaan hebben de BHV cursus gehaald!

Carnaval opkomst!
WORK 2022! ?
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com