Wilde Vaart!

Wilde Vaart!

De tweede online opkomst van de Wilde Vaart toont toch wel aan dat we Brandaen erg beginnen te missen. In de app Discord was een volledige Brandaen omgeving nagemaakt. Via deze app kun je elkaar allemaal horen. Alle lokalen, het kombuis, de toiletten, het dok en natuurlijk ons eigen Wilde Vaartlokaal waren nagebouwd. Zo waande wij ons virtueel toch een beetje op Brandaen. 


Op zaterdagavond 18 maart hebben we met de hele WV en onze fantastische staf verzameld in het WV-lokaal voor de uitleg van de opkomst. In teams gingen we naar een ander lokaal waar we een pubquiz hebben gedaan van 4 rondes. Na de tweede ronde hebben we even gepauzeerd in het WV-lokaal. Iedereen kon thuis even wat eten en drinken pakken voor een virtuele proost. 

De volgende twee rondes was iedereen natuurlijk weer messcherp en gebrand om te winnen. Na de pubquiz hebben we online pictionary gespeeld. Een WV'er kreeg een woord om te tekenen en de andere moesten dit raden. Terwijl er hevig gepoogd werd om zo mooi mogelijk te tekenen ontstond er hier en daar toch wel een kleine discussie. Waarom zou je dan ook in vredesnaam de kleur blauw gebruiken om een aardbei te tekenen. Na de pictionary ronde waren de antwoorden van de pubquiz nagekeken en was de langverwachte uitslag bekend. 


Applaus voor team 'naam die niet genoemd mag worden' waarvan Christiaan onderdeel was met in totaal toch een 100% score aan foute antwoorden. De groepjes ''ei in frituur'' , ''Herentoilet'' en ''Waar is Martijn'' waren iets beter, maar ook niet noemenswaardig goed. Waar Martijn is is nog altijd een raadsel. Tot de volgende. Dikke kus van de WV.


Houd de Facebook van de Wilde Vaart in de gaten voor updates!

Jantje Beton Collecte 2021!
Zeeverkenners! ??

Related Posts

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com